NAVIGATIE
SOCIAAL
CONTACT BTML Mail: btml.Info@gmail.com Telefoon: 06 55 55 00 91
Copyright ©2022-- FRoS | BTML - All rights reserved. privacy policy

Over ons

De Bert Timmer Memorial Loop, kortweg BTML, wordt georganiseerd door vrijwilligers van de loopgroep FRoS. Alle leden en familie helpen mee om deze dag tot een succes te maken. De voorbereidingen worden gedaan door (staand vlnr) Willem Heling, Jos van Beusekom, Eef Spies en (zitend vlnr) Rob Jansen, Marga de Wild en Erik Achterkamp. Wil je meer informatie over trainingen (deze zijn overigens gratis) en overige activiteiten van FRoS, kijk even op de site: www.frosinfo.wordpress.com.
Ter nagedachtenis aan Bert Timmer, organiseert de loopgroep FRoS jaarlijks een Memorial Loop. Voor het eerst gehouden in 2013. Naast de 5 en 10 km zijn er voor de jeugd twee afstanden én een scholencompetitie, ook is er een bedrijven/teamloop, voor bedrijven, clubs, vriendengroepen. Kortom een recreatieve hardloopwedstrijd voor de gehele familie. De locatie is het Horsterpark in Duiven. Naast sportieve prestaties zijn er informatie stands en er is vertier aanwezig. Elk jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel.
SEPTEMBER 4
LOCATIE BTML
Horsterparklaan 2 6922 NR Duiven
BTML
FRoS
PROMO
CONTACT FRoS
Mail: frosinfo@gmail.com Telefoon: 06 55 55 00 91
WEBSITE FRoS
BERT TIMMER MEMORIAL LOOP
NAVIGATIE
SOCIAAL
LOCATIE BTML Horsterpark Horsterparklaan 2 6922 NR Duiven
CONTACT btml.info@gmail.com Tel: 06 55 55 00 91

Over ons

Ter nagedachtenis aan Bert Timmer, organiseert de loopgroep FRoS jaarlijks een Memorial Loop. Voor het eerst gehouden in 2013. Naast de kidsrun zijn er nog afstanden van 5 en 10 km. Kortom een recreatieve hardloopwedstrijd voor de gehele familie. De locatie is net als vorig jaar Horsterpark. Naast sportieve prestaties zijn er informatie stands en er is vertier aanwezig. Elk jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel.
De Bert Timmer Memorial Loop, kortweg BTML, wordt georganiseerd door vrijwilligers van de loopgroep FRoS. Alle leden en familie helpen mee om deze dag tot een succes te maken. De voorbereidingen worden gedaan door (staand vlnr) Willem Heling, Jos van Beusekom, Eef Spies en (zitend vlnr) Rob Jansen, Marga de Wild en Erik Achterkamp. Wil je meer informatie over trainingen en overige activiteiten van FRoS, kijk even op de site: www.frosinfo.wordpress.com.
BTML
FRoS
Copyright ©2022 - FRoS | BTML - All rights reserved. privacy policy
PROMO
Bert Timmer Memorial Loop